Dimarts 20 de març, a les 11.00 hores, al Born Centre Cultural
L’assemblea del BST analitzarà les bones pràctiques per a un turisme sostenible

• Un debat amb diferents ponents de l’àmbit turístic mostrarà el compromís del sector amb els requeriments de les Nacions Unides per a una destinació sostenible

• La jornada “Suma’t a l’aliança dels negocis sostenibles” analitzarà les pràctiques de les empreses turístiques de la ciutat en matèria de sostenibilitat

El programa de sostenibilitat (BST) del consorci Turisme de Barcelona celebrarà el proper dimarts 20 de març la seva assemblea anual en un acte al Born Centre Cultural. En aquesta jornada es farà balanç de l’Any del Turisme Sostenible i es valoraran els avenços i la implicació de les empres en matèria de sostenibilitat.

A l’acte participaran el regidor de Turisme, Comerç i Mercats de Barcelona, Agustí Colom, i la presidenta del programa BST, Maria José Pujol. Els principals objectius són: motivar les empreses per avançar en els aspectes de la sostenibilitat, ressaltar la importància dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per les Nacions Unides (NNUU) i refermar el posicionament de Barcelona com a destinació sostenible que ha renovat enguany la certificació Biosphere.

Per això, s’ha organitzat un debat, en el qual, sota el títol “Suma’t a l’aliança dels negocis sostenibles”, diferents ponents analitzaran alguns dels principals propòsits de les NNUU en la indústria turística de la ciutat, com són la igualtat de gènere, el treball digne, el creixement econòmic, la producció i el consum responsable, les possibles aliances per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.
En el debat hi intervindran Laura Fernández, responsable de màrqueting Digital, Comunicació i RSC de l’Hotel Curious; Rebecca Johnson, CSR Manager de Kuoni Destinations Management; Eulàlia Corralero, cambrera de pis i presidenta de Kellys confederades, i Ricard Jornet, propietari del restaurant Lasal del Varador que treballa en projectes que ajudin a mitigar el canvi climàtic. Tots ells intervindran en una taula moderada per Pili Malagarriga, experta en Turisme Sostenible i RSCCiutadana, consultora i professora universitària a CETT, UAB i Euroaula.

El BST, creat el 2012, posa a l’abast dels visitants productes i serveis turístics que els permet gaudir de la ciutat d’una manera sostenible: allotjaments amb sensibilitat ambiental i social, hotels amb certificacions reconegudes, agències de viatges especialitzades en turisme accessible, espais i serveis dedicats a l’organització d’esdeveniments sostenibles, restaurants i mitjans de transport sostenibles, etc. El programa compta amb 31 empreses membres.

AGENDA

Dimarts 20 de març
11.00 hores
Born Centre Cultural
Plaça Comercial, 12 08003 Barcelona

Per a més informació:
Lali Ferrando lferrando@barcelonaturisme.com 93 368 97 00

Share This