VINE A LA TROBADA “MIRADES INSPIRADORES DE TURISME LOCAL”, LA FILMOTECA, 4 Nov. 12-13.30

«Per un turisme més respectuós amb la vida de les persones i els àmbits comunitaris»

Trobada d’experiències i reflexions en el marc del Festival Raval(s)

Dinar post -testeig d‘experiències  turístiques amb valor social «Autèntic Raval» i dinar posterior a Espai Diandé Àfrica. D’esq a dreta: Isabella Pintani, Codirectora Sala Fénix, Javier Alegría, Fundador i Director de el periódico «El Raval»,  Pili Malagarriga, Directora Segundo Mundo RSCC; Anna Rojas, Consultora Senior Segundo Mundo RSCC, Toni Benasar, Regional Manager Spain and Portugal de GetyourGuide, Victor Pol, Destination Manager de Barcelona de GetyourGuide, Noelia Mohedano, Responsable Xarxa Laboral Fundació Tot Raval, Montse Redón, Cap de Projectes Pla de barris Raval (Ajuntament de Barcelona),  Rat Rotllan, Parròquia Mare de Déu del Carme. 

Participa en la trobada, coneix i comparteix! 

En el marc de la nostra col·laboració amb la Fundació Tot Raval i del projecte “Vincles per a un turisme sostenible” cofinançat per l’Ajuntament de Barcelona, és un plaer convidar-te a la trobada «Mirades inspiradores de turisme local», que tindrà lloc com a part del programa del Festival Raval(s) que organitza des de fa 20 anys la Fundacio Tot Raval.

Un espai per compartir, debatre i reflexionar sobre el turisme urbà i local a partir d’experiències que tenen com a propòsit l’impuls de la cultura de comunitat, la creació de valor social, cultural i econòmic pel barri i, especialment, per a la seva gent.

QUAN, ON I COM APUNTAR-TE 

Una ocasió per conectar-se entre actors de diferents barris i realitats de Barcelona que ens descobrirà iniciatives i pot ajudar a establir vincles de col·laboració.

  • QUAN: Divendres 4 de novembre de 12,00h a 13.30h 
  • ON:  Filmoteca de Catalunya – Plaça de Salvador Seguí, 1, 08001 Barcelona
  • Inscripció prèvia: AQUÍ

Volem agrair la gentilesa de La Filmoteca de Catalunya en cedir-nos el seu espai i a totes les organitzacions i participants ponents en aquesta trobada:

LaLaberinta, «Migrantour» de Cooperativa Nexes Interculturals, «Laboratori de Turismes de Proximitat» d’Alba Sud, «Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible»  d’Aethnic, «Viatge a la Botiga de l’Àvia» d’Artixoc i «Autèntic Raval» que aplega el grup impulsor d’experiències turístiques amb valor social, amb la coordinació de la Fundació i que són: Associació Carabutsí, Sala Fènix, Interacció i El Periódico del Raval. 

Com acabarem a les 13.30 també proposem que et quedis a dinar, gràcies a la gentilesa del restaurant de La Filmoteca «La Monroe» que ens ofereix un preu de menu molt especial (10,85€ IVA inclòs).

 

 

 

Agraim comparteixis aquesta informació amb les persones i organitzacions a qui creguis que pot interessar.

Moltes gràcies i t’esperem!!

 

 

 

Share This